Pancarlı Ispanak Kökü
Malzemeler:
1 Adet Kıyılmış Kuru Soğan
2 Çorba Kaşığı Sızma Zeytinyağı
1 Kase Ispanak Kökü
1 Kase Küp Küp Doğranmış Pancar
Yeteri Kadar Tuz
Servis Malzemeleri:
2 Çorba Kaşığı Çırpılmış Yoğurt
Tarifi:
Soğan ve yağı tavaya alıp solana kadar soteleyin.
Ispanak kökünü ve pancarı ekleyin.
2 dakika daha soteleyin.
Tuzunu serpin ve 1 su bardağı soğuk su ekleyip tencerenin ağzını kapatın.
Suyunu çekip sebzeler yumuşayana kadar pişirin.
Servis tabağına aldıktan sonra yoğurt ile servis edin.
Kaynak:
https://www.gzt.com/lokma/pancarli-ispanak-koku-19377